Bosch WAN28297nl EXCLUSIV

Vanaf 745.00

• Vulgewicht: 1 tot 8 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1400 toeren
• Energieklasse : C
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Ja
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Met de Bosch WAN28297NL EXCLUSIV wasmachine wast u wel heel erg zuinig. Dankzij de nieuwste technologieën gebruikt deze wasmachine nog minder water en stroom en is uw was bovendien sneller klaar. En dankzij de koolborstelloze motor maakt de wasmachine weinig geluid en gaat de motor langer mee.

VarioPerfect: sneller óf zuiniger wassen
Met VarioPerfect kan je de meeste programma’s sneller of energie-efficiënter laten verlopen. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd óf 50% energie. En het wasresultaat is altijd gelijk, perfect schoon!

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert ook het geluidsniveau, waardoor de wasmachine zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

ActiveWater Plus: bespaart geld en beschermt het milieu dankzij efficiënt watermanagement.
De ActiveWater-technologie bestaat uit 3 componenten: beladingsherkenning, geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het waterverbruik af op de hoeveelheid en soort was. Dankzij de VarioSoft- of Soft-trommel met zijn druppelvormige structuur en meenemers wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.

EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie
Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor kunt u extreem stil, duurzaam en zuinig wassen, met 10 jaar motorgarantie. En met 24 uur starttijduitstel kunt u zelf instellen wanneer het wasprogramma start. Zo weet u zeker dat uw was klaar is wanneer u dat wilt.

Onze Bosch EXCLUSIV wasmachines bieden de volgende extra’s:

  • Exclusief design met elementen van chroom.
  • Extra geluidsisolatie: Ruim een kwart stiller dan andere wasmachines.