Bosch WAX32K75nl EXCLUSIV

Vanaf 1,090.00

• Vulgewicht: 1 tot 9 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1600 toeren
• Energieklasse : B
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Ja
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De Serie|8 WAX32K75 EXCLUSIV wasmachine met Home Connect, met 4 anti-vlekken programma’s en 4D Wash System met Intensive Plus en I-dos zorgt voor vlekkeloze resultaten, zelfs bij een volle belading.

AntiVlekken: de vlekkenautomaat die de 4 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert.
Home Connect: verbonden apparaten met handige functies die het leven nog makkelijker maken.
EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar motorgarantie.
SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%.
Intensive Plus: extra reiniging bij sterk vervuild wasgoed of een volle belading.

I-Dos automatische wasmiddel dosering

Perfecte reiniging met minimaal verbruik van water.
In wasmachines die zijn uitgerust met ActiveWater wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit. Sensoren in de wasmachinetrommel passen het programma aan op de basis van het type textiel en de hoeveelheid wasgoed, terwijl onze gepatenteerde trommel- en waterinductiesystemen sneller inweken mogelijk maken. Voor een perfect schone was waarvoor precies genoeg water is gebruikt.

Bijvulfunctie
Ben je vergeten om een kledingstuk in de wasmachine te doen, terwijl het wasprogramma al begonnen is? Druk simpelweg op de pauzeknop en bespaar jezelf tijd en ergernis. Het water in de wasmachine komt stil te staan, zodat de deur veilig open en dicht kan.

Bespaar tijd of energie, en geniet van een perfect schone was.
Per wasbeurt zelf kiezen. Je kunt binnen een uur een volledig wasprogramma draaien met een perfect wasresultaat. Ideaal als je een druk leven hebt. VarioPerfect maakt het elke wasbeurt opnieuw mogelijk om zelf te beslissen of je tijd of energie bespaart. Selecteer SpeedPerfect om de wastijd te verkorten of EcoPerfect om het stroom- en watergebruik naar beneden te brengen. Zo verkort je wasprogramma’s tot 65% van de standaard tijd en verbruik je tot 50%* minder energie. Wat je ook kiest, je wasgoed wordt perfect schoon. *) De duur van het 40 °C katoenprogramma op de EcoPerfect stand vergeleken met de duur van hetzelfde programma op de SpeedPerfect stand.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Onze Bosch EXCLUSIV wasmachines bieden de volgende extra’s:

  • Exclusief design met elementen van chroom.
  • Extra geluidsisolatie: Ruim een kwart stiller dan andere wasmachines.