AEG L7FE84CS

Vanaf 715.00

• Vulgewicht: 1 tot 8 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1400 toeren
• Energieklasse : C
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Ja
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

– ProSense®-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan.
– Groot display
– Maximaal vulgewicht: 8 kg: Voldoende bewegingsruimte in de trommel is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van uw wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als u veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas.
– Maximaal centrifugeertoerental: 1400 tpm
– Wasprogramma’s: Katoen, Synthetica, Fijne was, Wol, Stoom opfrissen, Anti-Allergie, 20 Min.- 3 kg, Outdoor / Jacket Sport, Jeans, Machine reinigen
– Startuitstel: Met STARTUITSTEL kunt u door één druk op de knop de start van het programma uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.
– Tijdbesparende opties
– Overloopbeveiliging met AquaControl
– Sensorgeregelde waterdosering: Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.
– Onbalans-correctiesysteem
– Aantal compartimenten in wasmiddellade: 3
– Kinderbeveiliging
– Stelpoten: 4 verstelbare
– Anti-schuim spoelsysteem
– Optie extra spoelen: Een extra spoelgang aan het einde van de wascyclus levert wasgoed op dat van de laatste restjes wasmiddel is ontdaan.