AEG LTR6162

Vanaf 795.00

• Vulgewicht: 1 tot 7 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1200 toeren
• Energieklasse : D
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Nee
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Deze AEG LTR6162 bovenlader wasmachine met energieklasse A+++, 1200 toeren (regelbaar) en een maximale belading van 7 kg heeft maar een klein plekje nodig waar die kan staan met een breedte van slechts 40 cm. De AEG LTR6162 is voorzien van een extra groot LED display met toets bediening. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid in de LED aanduidingen. Met de ProSense-technologie wordt elke lading gewogen, om de cyclus op maat aan te passen. Deze wordt afgestemd op de minimale tijd die noodzakelijk is voor een complete reiniging. Hierdoor wordt slijtage beperkt en worden de kleuren van uw klassiekers beschermd. Ook zorgt deze machine voor minder strijkwerk, met de Pro-steam technologie kun je een wascyclus afronden met stoom om kreuken te verminderen en dat scheelt aanzienlijk in het strijken. Natuurlijk kun je deze technologie gebruiken om kleding op te frissen, dat scheelt weer een wasbeurt. Gemakkelijk nietwaar?

En het SoftOpeningssysteem zorgt, door één druk op de knop, ervoor dat het deksel langzaam en veilig opent. De rvs trommel komt na beëindiging van het programma altijd inde juiste positie tot stilstand. Een lampje geeft dat aan. Tevens beschikt het apparaat over diverse  wasprogramma’s waaronder Katoen, Synthetica, Fijne was, Wol, Stoom opfrissen, AntiAllergie, 20 Min. – 3 kg, New Outdoor, Dekens en Jeans  Wat betreft de beveiliging is de LTR6162 ook goed uitgerust met een overloopbeveiliging met Aquacontrol en met een kinderbeveiliging zodat kleine vingertjes je instelling niet kunnen wijzigen.

Bovenlader
De oplossing, als er slechts beperkte ruimte is: deze AEG-bovenlader is slechts 40 cm breed. en kan, doordat hij 89 cm hoog is gemakkelijk staand worden bediend en met was gevuld. Dus geen rugklachten meer.  ovenladers kun je vrij in de ruimte plaatsen en gemakkelijk installeren. Dankzij de 2 aanwezige wieltjes en stelpoten kun je deze machine gemakkelijk verplaatsen.