Bosch WAN28097nl EXCLUSIV

Vanaf 695.00

• Vulgewicht: 8 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1400 toeren
• Energieklasse : B
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Ja
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Bijvulfunctie
Ben je vergeten om een kledingstuk in de wasmachine te doen, terwijl het wasprogramma al begonnen is? Druk simpelweg op de pauzeknop en bespaar jezelf tijd en ergernis. Het water in de wasmachine komt stil te staan, zodat de deur veilig open en dicht kan.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor de Bosch wasmachines zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

VarioPerfect: sneller óf zuiniger wassen.
Met VarioPerfect kan je de meeste programma’s sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaar je tot wel 65% tijd óf 50% energie. En het wasresultaat is altijd gelijk; perfect schoon!

Perfecte reiniging met minimaal verbruik van water.
In wasmachines die zijn uitgerust met ActiveWater wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit. Sensoren in de wasmachinetrommel passen het programma aan op de basis van het type textiel en de hoeveelheid wasgoed, terwijl onze gepatenteerde trommel- en waterinductiesystemen sneller inweken mogelijk maken. Voor een perfect schone was waarvoor precies genoeg water is gebruikt.

Extra snel 15’/30’: het snelste wasprogramma. Wordt met één druk op de Speed-knop verkort van 30 naar 15 minuten.
Met Extra snel 15′ kunt u 2 kg licht bevuild wasgoed in een recordtijd van 15 minuten wassen – met hoofdwas, spoelen en centrifugeren.

Onze Bosch EXCLUSIV wasmachines bieden de volgende extra’s:

  • Exclusief design met elementen van chroom.
  • Extra geluidsisolatie: Ruim een kwart stiller dan andere wasmachines.