Bosch WAU28T95nl

Vanaf 690.00

• Vulgewicht: 1 tot 9 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1400 toeren
• Energieklasse : A+++ -30%
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Ja
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Met de Bosch WAU28T95NL wasmachine wast u wel heel erg zuinig. Dankzij de nieuwste technologieën gebruikt deze A+++ -30% wasmachine nog minder water en stroom en is uw was bovendien sneller klaar. En dankzij de koolborstelloze motor maakt de wasmachine weinig geluid en gaat de motor langer mee.

VarioPerfect: sneller óf zuiniger wassen
Met VarioPerfect kan je de meeste programma’s sneller of energie-efficiënter laten verlopen. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd óf 50% energie. En het wasresultaat is altijd gelijk, perfect schoon!

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert ook het geluidsniveau, waardoor de wasmachine zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

ActiveWater Plus: bespaart geld en beschermt het milieu dankzij efficiënt watermanagement.
De ActiveWater-technologie bestaat uit 3 componenten: beladingsherkenning, geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het waterverbruik af op de hoeveelheid en soort was. Dankzij de VarioSoft- of Soft-trommel met zijn druppelvormige structuur en meenemers wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.

EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie
Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor kunt u extreem stil, duurzaam en zuinig wassen, met 10 jaar motorgarantie. En met 24 uur starttijduitstel kunt u zelf instellen wanneer het wasprogramma start. Zo weet u zeker dat uw was klaar is wanneer u dat wilt.