Bosch WAWH2673

Vanaf 895.00

• Vulgewicht: 1 tot 9 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1600 toeren
• Energieklasse : A+++ -30%
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Ja
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Bosch wasmachines zijn zuinig voor je kleding.
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Bespaar tijd of energie, en geniet van een perfect schone was.
Per wasbeurt zelf kiezen. Je kunt binnen een uur een volledig wasprogramma draaien met een perfect wasresultaat. Ideaal als je een druk leven hebt. VarioPerfect maakt het elke wasbeurt opnieuw mogelijk om zelf te beslissen of je tijd of energie bespaart. Selecteer SpeedPerfect om de wastijd te verkorten of EcoPerfect om het stroom- en watergebruik naar beneden te brengen. Zo verkort je wasprogramma’s tot 65% van de standaard tijd en verbruik je tot 50%* minder energie. Wat je ook kiest, je wasgoed wordt perfect schoon. *) De duur van het 40 °C katoenprogramma op de EcoPerfect stand vergeleken met de duur van hetzelfde programma op de SpeedPerfect stand.

Bijvulfunctie
Ben je vergeten om een kledingstuk in de wasmachine te doen, terwijl het wasprogramma al begonnen is? Druk simpelweg op de pauzeknop en bespaar jezelf tijd en ergernis. Het water in de wasmachine komt stil te staan, zodat de deur veilig open en dicht kan.

Perfecte reiniging met minimaal verbruik van water.
In wasmachines die zijn uitgerust met ActiveWater wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit. Sensoren in de wasmachinetrommel passen het programma aan op de basis van het type textiel en de hoeveelheid wasgoed, terwijl onze gepatenteerde trommel- en waterinductiesystemen sneller inweken mogelijk maken. Voor een perfect schone was waarvoor precies genoeg water is gebruikt.

Veilig én hygienisch wassen, zelfs op 20 graden
Om delicate kledingstukken als sportkleding, lingerie en babykleding toch goed schoon te kunnen wassen op een lage temperatuur, ontwikkelde Bosch ActiveOxygen. De geïntegreerde ActiveOxygen generator zorgt voor een speciale mist in de wastrommel die al tot 99,99% van de bacteriën en bacteriën verwijderd, nog voordat de eerte spoelgang start. Zo hoeven de voorbehandelde kledingstukken naderhand alleen nog maar voorzichtig gereinigd te worden op een lage temperatuur. ActiveOxygen technologie is gecertificeerd door het onafhankelijke Duitse testinstituut WFK * (* Tot 99,99% reductie van E. coli, C. albicans, S. enterica, A. brasiliensis, S. aureus, bacteriofaag MS2 in een gemengd wasprogramma op 20 °C met vloeibaar wasmiddel in de aanbevolen dosering en een belasting van 4 kg – onderzoek MB 8626/16 dd 19 augustus 2016 uitgevoerd door WFK-Institut für Angewandte Forschung GmbH)