Miele WEF375wps

Vanaf 1,299.00

• Vulgewicht: 1 tot 9 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1400 toeren
• Energieklasse : B
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Ja
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Kenmerken
-1600 toeren
-WPS waterbeveiliging ingebouwd electrisch waterslot en lekbak.
– PowerWash: Revolutionair zuinig bij elke belading.
– QuickPowerWash: Snel en grondig: een schone was in slechts 49 minuten.
– AddLoad: Jeans, een blouse of een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma flexibel vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Je kunt textiel toevoegen of eruit halen om alleen te spoelen of centrifugeren. Dit is heel eenvoudig: druk op de toets “Start/Wasgoed bijvullen” en de deur wordt met een druk op de knop ontgrendeld.
– ProfiEco-motor krachtig en duurzaam: jaren energie-efficiënt en comfortabel wassen dankzij de koolborstelloze Profi Eco-motor.
– SoftCare trommel: Door de honingraatstructuur in het oppervlak ontstaat er een dun laagje water tussen het textiel en de trommelwand. Het wasgoed glijdt daarop zacht door de trommel en wordt zo optimaal beschermd.
– Voorstrijken: 50% minder strijken – gladmaken na een wasprogramma.
– Beladingsherkenning: geheel automatische aanpassing water- en energieverbruik aan de belading.
– Wasprogramma’s: QuickPowerWash, Katoen, Kreukherstellend, Fijne was, Overhemden, Wol (handwas), Express 20, Donker/Jeans, Impregneren, Katoen Eco, Pompen/centrifugeren, ECO 40–60
– Miele@home: Met Miele@home kunt u Miele-apparaten verbinden met een netwerk. U kunt het apparaat dan met behulp van een mobiel apparaat en de Miele@mobile-app comfortabel en specifiek op het apparaat gericht bedienen en controleren.
– Rest- en starttijdindicatie