Zanussi ZWFPisa

Vanaf 525.00

• Vulgewicht: 8 kg
• Maximale toerental- centrifuge: 1400 toeren
• Energieklasse : D
• Waterslot: Ja
• Lekbak: Nee
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Geef uw kleding in 20 minuten een snelle opfrisbeurt met de Zanussi ZWFN866 wasmachine. Verder kunt u met één druk op de knop de was doen. De wasmachine selecteert dan automatisch het 30 minuten op 30°C programma. Makkelijker kan het niet! U kunt de verschillende wasprogramma’s tot 50% inkorten met de snel knop.
Bepaal zelf wanneer de was klaar is
De Zanussi ZWFN866 wasmachine zorgt er voor dat uw was klaar is wanneer u wilt dat de was klaar is. Stel de start van de wascyclus uit met de FinishAt-functie en selecteer op welke tijd u uw wasgoed klaar wilt hebben. In het grote display wordt aangegeven wanneer de was klaar zal zijn. Deze wasmachine heeft een extra hoge capaciteit van 8kg vulgewicht en 1400 toeren en een grote vulopening voor gemakkelijk in- en uitladen. Het wasmiddelbakje is altijd schoon. Dankzij de hogedruk waterstralen van de PowerJet-technologie blijven er geen plakkerige resten in achter en wordt schimmelvorming voorkomen.

Kort 20 minuten programma
Als u snel wat kleding wilt wassen, is het opfrisprogramma van 20 minuten op deze wasautomaat van Zanussi ideaal. De cyclus is zo voorbij en zo bent u snel klaar om zich met de leuke dingen in het leven bezig te houden! Het snelle en eenvoudige wasprogramma van 30 minuten op 30° wordt automatisch geselecteerd wanneer u de wasmachine aanzet. U hoeft alleen maar op start te drukken en de machine begint!

Diverse programma’s
Deze wasmachines heeft de diverse programma’s 30’@30°, Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, Opfrissen 20, Mix 40-60. Als u de wens heeft om uw kleding sneller schoon te krijgen. Deze machine is voorzien van de optie “Snel” die de duur van de wascyclus tot 50% reduceert. Energieklasse A.