Siemens SN63HX42

Vanaf 745.00

• Aantal standaardcouverts: 13 stuks
• Energieklasse: E
• Bestekvoorziening: Mand
• Kuipmateriaal: RVS
• Geluidsniveau: 44 dB
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Siemens iQ500 vaatwasser
Een goede vaatwasser maakt je keukenapparatuur helemaal compleet. De Siemens SN636X08N is wat dat betreft absoluut een uitstekende keuze. Dit model biedt ruimte aan voor 13 couverts en zorgt voor een complete probleemloze reiniging van al je vuile vaatwerk. Bovendien is deze vaatwasser met zijn strakke design volledig integreerbaar in iedere moderne keuken.

Optimaal resultaat en ultiem gebruikersgemak
De Siemens SN636X08N volledig integreerbare vaatwasser voldoet aan al je verwachtingen qua efficiëntie, wasresultaat en ultiem gebruikersgemak. De zuinige, duurzame en stille iQdrive-motor zorgt voor een jarenlange energiezuinige, slijtvaste en comfortabel stille werking. Dat de resultaten hierbij zeker niet achterblijven is voor een topfabrikant als Siemens een vanzelfsprekendheid. Deze machine kan je vaat tot 3x sneller kan reinigen en drogen door de toegepaste varioSpeed-Plus techniek. Maar dat is nog niet alles. Deze innovatieve vaatwasser toont met de time-Light functie een lichtprojectie op de vloer waaraan je kunt zien of het programma is afgelopen. Deze vooruitstrevende techniek is weer een flinke stap voorwaarts als het gaat om gebruiksvriendelijkheid.

Een schitterende vaat met een druk op de knop: Met iSensoric
Dankzij de interactie van sensoren regelt deze Siemens vaatwassers automatisch het gehele afwas- en droogproces en wordt het waterverbruik, de watertemperatuur en cyclusduur aangepast. Met het slimme automatische programma, bepaalt de aquasensor op basis van een lichtmeting de vervuiling van de vaat en past de temperatuursensor de watertemperatuur en de tijd aan voor de beste vaatwasresultaten met een druk op de knop. Zodra het auto-programma is geactiveerd, meet de aquasensor automatisch de troebelheid van het water. En in interactie met andere intelligente sensoren stuurt de iSensoric besturingseenheid het complete afwas- en droogproces aan. Met schitterende resultaten als gevolg.