Ons
Team
Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

U kunt bij ons voor al uw vragen terecht. Wij geven u graag  persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie en staan voor u klaar als het nodig is. Elroba staat voor gastvrijheid, persoonlijke service en kwaliteit, en zo ervaren onze klanten dat ook.

Ton Bouwman

Ton Bouwman

Van jongs af aan werkt Ton al in de winkel. Eerst als weekendhulp bij zijn ouders en later als fulltime medewerker. Op 1 januari 2000 heeft hij, samen met zijn vrouw Gwendolyn, de winkel van zijn ouders overgenomen. Ton staat nog altijd 6 dagen in de week met veel plezier in de winkel om u als klant naar volle tevredenheid te helpen. Naast zijn werk in de winkel is Ton actief in de Middenstandsvereniging en bij diverse overlegorganen.
Gwendolyn Bouwman-Heideveld

Gwendolyn Bouwman-Heideveld

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de PR- en reclamewereld besloot Gwendolyn haar baan op te zeggen en de boekhouding van de winkel over te nemen. Maar niet alleen achter de schermen is zij actief, ook in de winkel helpt zij u graag, zorgt zij voor de reclame-uitingen en gebruikt zij haar creativiteit voor het aankleden van de etalage.
Wouter Slot

Wouter Slot

Wouter werkt op de zaterdag en in diverse vakanties. Naast de verkoop in de winkel voorziet hij u van advies en bezorgt en installeert hij de apparatuur vakkundig bij u thuis. Na de succesvolle afronding van zijn studie technische bedrijfskunde in Zwolle volgt hij nu de studie Biobased Sciences aan de Universiteit Wageningen. Wouter woont in Barneveld, doet in zijn vrije tijd graag aan fotografie en vindt het leuk om bezig te zijn met techniek.

Met ons in contact komen? Dat gaat heel eenvoudig