LG DSP7

Vanaf 379.00

• Samenstelling: 1 speaker
• Type subwoofer: Draadgebonden
• Wifi: Nee
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

LGSoundbar DSP7 – 5.1 kanalen

LG Soundbars zijn de beste combinatie met LG tv’s
Ontworpen als de perfecte set

De bijpassende ontwerpen van LG Soundbars en LG tv’s zijn gemaakt om zowel je interieur als elkaar aan te vullen. Elk designelement is zorgvuldig overwogen, zodat ze deel gaan uitmaken van je interieur en stijl toevoegen aan de ruimte.

Handige bediening met één LG TV-afstandsbediening
Maak optimaal gebruik van functies die zijn ontwikkeld voor ultieme compatibiliteit. Je kunt het vermogen, het volume en zelfs de geluidsmodi van de soundbar bedienen met alleen een LG TV-afstandsbediening – en dat is nog eens gemak op z’n hoogst.

Upgrade je soundbar met de AI-processor van je LG TV
De verbeterde 2021 Alpha 9 AI Processor helpt je LG Soundbar om beter geluid te produceren. Met TV Sound Mode Share kan de soundbar de verwerkingskracht van de tv en AI Sound Pro gebruiken om alles wat je hoort helderder en consistenter te maken, zelfs van verschillende inhoudsbronnen. Alleen met een LG Soundbar en LG tv-combinatie ervaar je tv op zijn best.

Samen zorgen voor beter geluid
Sinds 1977 levert Meridian innovatieve en elegante high-performance audio-oplossingen die de manier waarop mensen van hun muziek en films genieten verandert. Als de pioniers van High Resolution Audio en Masters of Digital Signal Processing (DSP) heeft Meridian een integrale rol gespeeld in de ontwikkeling en toepassing van baanbrekende technologieën.

High Resolution Audio
LG Soundbar SP7 levert 24bit/96kHz high-resolution audio. Dit zorgt voor een nauwkeurige geluidsweergave, zodat je alles hoort zoals het hoort.

Echt indrukwekkend 5.1-kanaals geluid
5.1-kanaals audio, 440 W vermogen, een subwoofer, en een Real Full Frange Unit die zorgt voor een rijk geluid in het midden- en laagbereik. LG Soundbar SP7 is het complete pakket met krachtige en meeslepende audio voor een opgewaardeerde surroundsound-ervaring.

De meeslepende kracht van Dolby Sound met LG Soundbars en LG tv’s
DTS Virtual:X gebruikt verwerkingstechnieken om geluid overal om je heen te plaatsen voor een realistische audio-ervaring. Al je films en muziek komen tot leven met geluid dat helderder en meeslepender is dan ooit.

Nieuwe geluidsmodus maakt al je favorieten nog indrukwekkender
De LG Soundbar SP7 heeft eigen geluidsmodi die je niet op andere soundbars zult vinden. Ze zijn speciaal door LG ontwikkeld voor stemmen, gaming en sport. Het geluid is dus optimaal, of je nu kijkt of speelt.

Verbeterde AI Sound Pro met LG Soundbars
Adaptieve audio maakt gebruik van een verbeterd algoritme om stemmen, effecten en frequenties te identificeren en vervolgens het geluid per genre te optimaliseren voor een maximale ervaring bij elke scène.