Philips 48OLED935

Vanaf 1,649.00

• Beeldkwaliteit: Ultra-HD (4K)
• Schermdiagonaal: 49 inch (123 cm)
• Kleurweergave (HDR): Ja
• Smart-TV: Ja
• Geïntegreerde soundbar: Ja
• Android: Ja
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Philips 48OLED935
De Philips 48OLED935 is een OLED 4K UHD Premium Android TV met driezijdig Ambilight én ingebouwde Bowers & Wilkins soundbar. Deze innovatieve Bowers & Wilkins soundbar levert audio van hoge kwaliteit en is tevens de voet van de TV. OLED-schermen hebben duizenden pixels die individueel oplichten of kleuren produceren. Het resultaat? Perfect zwart! Uw geniet van een sterk contrast en prachtig beeld. Ambilight verlicht de wand achter uw tv in de kleuren van het beeld. Het scherm voelt groter omdat het licht schijnt naar de muur erachter en de rest van de kamer. Laat u meeslepen door de dynamisch kleuren van het display met Ambilight. Films en games krijgen nog meer diepte zodat het lijkt of het beeld u omgeeft. Zo kunt u nog meer genieten van alles wat u bekijkt.

Perfect beeld dankzij de OLED-technologie in combinatie met HDR (onder andere HDR10+ en Dolby Vision). De Philips 48OLED935 heeft, ten opzichte van veel televisies, een groter kijkhoek. Zelfs op verschillende plekken in de kamer, ziet u precies hetzelfde haarscherpe en levensechte beeld zonder kwaliteitsverlies. Wat u ook bekijkt, u ziet heldere lichtaccenten, ultiem contrast en levendige kleuren. Zo doet het beeld recht aan de originele opnames. In de kern van deze OLED-TV ligt de krachtige P5-engine. Deze zorgt ervoor dat alle input perfect verwerkt wordt, ongeacht de bron. Niet alleen de kleur en het contrast worden tot in detail geoptimaliseerd, ook bewegingen zijn zo vloeiend dat er geen detail verloren gaat, ongeacht hoe snel een onderwerp zich over het beeld beweegt.

Bekijk alles wat u het liefste ziet met deze Android Smart TV. In de Google Play store heeft u toegang tot talloze apps en games. De klassieke afstandbediening is voorzien van en snelknop naar Netflix. U ben maar één klik verwijderd van uw favoriete programma’s en series. Daarnaast kunt u ook de Philips TV Remote App installeren op uw smartphone om iedere functie gemakkelijk te benaderen. Tot slot kunt u de Philips 55OLED934 uiteraard ook ophangen met een muurbeugel.

Kenmerken van de Philips 55OLED935
48 inch (122cm) 4K OLED TV
Ingebouwde Bowers & Wilkins sounbar
100 hertz
Quad Core-processor
Driezijdig Ambilight
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HG
Smart (Android) TV
Ingebouwde WiFi en Bluetooth
DLNA
VESA: 300 mm x 300 mm
Geschikt voor bediening via app
CI+ aansluiting
HDMI-aansluitingen (4), inclusief ARC
USB-aansluiting
Hoofdtelefoon-aansluiting en optisch