Bosch EXCLUSIV

Met deze exclusieve lijn haalt u duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. De EXCLUSIV apparaten zijn bijzonder comfortabel in het gebruik door extra functies, accessoires en innovatieve technieken, zoals een SoftClose deursluiting op de EXCLUSIV koelkasten en geluidsisolatie op de wasmachines en drogers. Daarnaast kun je standaard rekenen op vakkundig advies en gespecialiseerde service.

Van de EXCLUSIV lijn kun je alles verwachten wat je van Bosch gewend bent, plus dat beetje extra. Bosch is niet voor niets het nummer één merk in Europa voor groothuishoudelijke apparaten. Bosch levert huishoudelijke apparatuur die lang meegaat en altijd uitstekende prestaties levert. Aangevuld met stijlvol, in het oog springend design en extra opties voor ultiem gebruiksgemak.

De EXCLUSIV lijn is herkenbaar aan stijlvolle designdetails, zoals de chromen accenten op de wasmachines en drogers. Net dat beetje meer, zodat je weet dat je iets van bijzondere kwaliteit in huis hebt.

EXCLUSIV wasmachines:
Natuurlijk ben je met een EXCLUSIV wasmachine verzekerd van Bosch kwaliteit en voortreffelijke prestaties. Daarnaast is de EXCLUSIV lijn standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade: aquaStop® voorkomt elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslang of lekken in het apparaat. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

EXCLUSIV drogers
De wasdrogers van Bosch bieden je slim comfort in de vorm van innovatieve extra’s. Zoals de uniek ontworpen wolkorf die standaard is meegeleverd bij een EXCLUSIV droger. Uitermate geschikt voor delicate stoffen die niet los in de trommel kunnen, waaronder wollen kleding, maar ook bijvoorbeeld sportschoenen. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

EXCLUSIV vaatwassers
Stralend schone vaat en perfecte droogresultaten door vernieuwende technologie en bewezen Duitse kwaliteit. Dat kun je verwachten van Bosch vaatwassers. In de EXCLUSIV lijn vind je zowel vrijstaande als onderbouw modellen.

EXCLUSIV koelkasten en vriezers
Koelkasten en vriezers uit de EXCLUSIV lijn bieden de ideale omgeving voor jouw levensmiddelen. Je kunt optimaal gebruik maken van de ruimte in de EXCLUSIV koelkasten door het meegeleverde, verchroomde flessenrooster. En zo zijn de EXCLUSIV vriezers altijd makkelijk te heropenen – het Air Channel System op de roestvrij stalen deurgreep zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven. Chromen details maken de exclusieve uitstraling compleet.

Hieronder vind u het EXCLUSIV assortiment dat wij momenteel op voorraad hebben.

Resultaat 1–9 van de 11 resultaten wordt getoond