Team

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

U kunt bij ons voor al uw vragen terecht. Wij geven u graag  persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie en staan voor u klaar als het nodig is. Elroba staat voor gastvrijheid, persoonlijke service en kwaliteit.

Ton Bouwman

Ton Bouwman

Ik werk van jongs af aan al in de winkel. Eerst als weekendhulp bij mijn ouders en later fulltime. Op 1 januari 2000 heb ik samen met mijn vrouw Gwendolyn, de winkel van mijn ouders overgenomen. Ik sta nog steeds alle dagen met veel plezier in de winkel om u als klant te helpen. Naast mijn werk in de winkel ben ik actief in de Barneveldse Middenstandsvereniging en in mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag.

Gwendolyn Bouwman-Heideveld

Gwendolyn Bouwman-Heideveld

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in PR en reclame besloot ik mijn baan op te zeggen om in de winkel te komen werken. Ik verzorg de administratie en reclame uitingen, maar help u ook graag in de winkel en gebruik mijn creativiteit voor het aankleden van de etalage.

Wouter Slot

Wouter Slot

Wouter werkt op de zaterdag en in diverse vakanties. Naast de verkoop in de winkel voorziet hij u van advies en bezorgt en installeert hij de apparatuur vakkundig bij u thuis. Na de succesvolle afronding van zijn studie technische bedrijfskunde in Zwolle volgt hij nu de studie Biobased Sciences aan de Universiteit Wageningen. Wouter woont in Barneveld, doet in zijn vrije tijd graag aan fotografie en vindt het leuk om bezig te zijn met techniek.

Met ons in contact komen?