Bosch WQG235D9nl EXCLUSIV

885.00

• Energieklasse: A++
• Vulgewicht: 1 tot 8 kg
• Type droger: Warmtepompdroger
• Type condensafvoer: In reservoir of via waterafvoer
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De WQG235D9 EXCLUSIV warmtepompdroger met SelfCleaning Condensor™: de enige droger die zijn energielabel van A++ behoudt gedurende zijn levensduur door het schoonhouden van de condensor.

Nu tot 35 minuten sneller.

De Bosch WQG234D9NL EXCLUSIV warmtepompdroger droogt tot 35 minuten sneller dan een conventionele wasdroger. Ook droogt de Bosch warmtepompdroger nooit langer dan nodig is en heeft het een unieke trommelstructuur voor een optimale bescherming van je kleding. Door de SelfCleaning Condensor hoef je nooit meer de condensor van de droger schoon te maken. Hier bespaar je veel tijd mee en je droger blijft zijn gehele levensduur zuiniger drogen. De WTW85495NL warmtepompdroger is naast de normale programma’s ook voorzien van 9 speciale programma’s. Bijvoorbeeld voor je sportkleding zit er een speciaal droogprogramma op, zodat stoffen zoals microvezel, kunststof of functionele vezels voorzichtige en op een zachte manier worden gedroogd. Staat je droger in een donkere ruimte? Door de trommelverlichting is alles toch goed zichtbaar. Op het grote LED display is eenvoudig te bedienen en kan je zien hoelang het programma nog bezig is. Het AntiVibration Design zorgt ervoor dat de droger erg stabiel en stil is. Extra fijn: de droger is voorzien van energieklasse A++ zijn gehele levensduur.
AntiVibration Design: extreem stabiel en bijzonder stil, dankzij speciale bescherming van je kleding.
Groot LED Display: eenvoudige bediening en met extra functies.

Sneldrogend: deze droger droogt het wasgoed beduidend sneller dan een conventionele wasdroger.
Energieklasse A++: voor een laag energieverbruik.
Geluidsniveau: aangenaam stil.

De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waarmee Bosch-drogers bijzonder stil zijn. Zo stil dat je ongestoord kunt slapen terwijl er was in de droger zit.

Onze Bosch EXCLUSIV drogers bieden de volgende extra’s:

  • Exclusief design met elementen van chroom.
  • Extra geluidsisolatie: Ruim een kwart stiller dan andere drogers
  • Een aantal EXCLUSIV drogers hebben een speciale wolkorf of schoenenkorf. Hiermee kun je jouw wolwas of schoenen zorgvuldig drogen.
  • Bij elke EXCLUSIV condensdroger ontvang je standaard een condenswater afvoerset. Met de afvoerset hoef je het condenswaterreservoir niet meer handmatig te legen.