Bosch KGV33VWEP

Vanaf 595.00

• Hoogte: 176 cm
• NoFrost: Nee
• Kleur: Wit
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

In de ruime Bosch KGV33VWEP koel-vriescombinatie heeft u genoeg ruimte voor al uw boodschappen. Met extra grote diepvrieslade en handig flessenrek. Uw etenswaren blijven langer vers dankzij de luchtvochtigheidsregeling. En dankzij het A++ energielabel is deze koel-vriescombinatie heel zuinig.

Koel-vriescombinatie met vershoud technologie
De Bosch KGV33VWEP is een vrijstaande koel-vriescombinatie met het efficiënte energielabel A++. Met een netto inhoud van 288 liter, waarvan 194 liter koelen en 94 liter vriezen, heeft u genoeg ruimte voor al uw boodschappen. Het koelgedeelte van deze koelkast is voorzien van een CrisperBox. Hierin blijven fruit en groente langer vers doordat de vochtigheidsgraad makkelijk aan te passen is door een schuifregelaar. Verder beschermt de gegolfde bodem groente en fruit tegen condensatiewater

Vriesgedeelte met LowFrost
Dankzij LowFrost-technologie wordt de vorming van ijs aanzienlijk verminderd. Hierdoor hoeft de koel/vriescombinatie veel minder vaak ontdooit te worden en bespaart u op energieverbruik. Tevens is de Bosch KGV33VWep voorzien van een handige BigBox vrieslade voor het opbergen van grote ingevroren levensmiddelen of bewaarbakken. De KGV332wea heeft een vriescapaciteit van 7kg per 24 uur en een bewaartijd bij stroomuitval van 23 uur.