Bosch GSV29vwev

Vanaf 695.00

• Energieklasse: F
• Anti-ijsvorming: NoFrost
• Aantal vriesladen: 5
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Bosch GSV29VWEV vriezer heeft een totale netto inhoud van 198 liter. Met de 5 transparante diepvriesladen kun je producten naar eigen wensen indelen. Ook grotere vrieswaren kan je nu kwijt in de bigBox lade zoals pizza’s of zelf een taart. De FreshSense technologie zorgt voor de optimale temperatuur voor een betere en langere versheid van producten. Wil je snel producten op temperatuur brengen? gebruik dan de SuperVriezen functie.

bigBox, grotere producten invriezen
In het vriesruimte bevindt zich een bigBox-lade. Deze lade is perfect voor het invriezen van grotere producten. Denk hierbij aan een stapel pizza’s, ijsdozen of een taart.

SuperFreezing, snel vriezen
Met deze stand, worden diepvrieswaren beschermd tegen ontdooien zodra de diepvriezer wordt geopend om er nieuwe producten bij te plaatsen. Dit bespaart ook energie, door de automatische vriesfunctie, die de diepvriezer terugschakelt en de gewenste temperatuur constant houdt. Dit is beter voor je diepvrieswaren, maar ook voor je energieverbruik.

freshSense, constante temperatuur
De freshSense technologie zorgt ervoor dat er een constante temperatuur zich in de vriezer bevindt. De sensoren van de freshSense meten en regelen de temperaturen in de vriezer en wordt er bij temperatuurschommelingen direct actie ondernomen. Ongeacht de buitentemperaturen, zoals bij het openen van de vriezer, zullen deze temperaturen zich constant houden. Dit is beter voor je voedingswaren en energiebesparend.

Kenmerken van de Bosch GSV29VWEV
FreshSensor – bigBox lade – Super vriessysteem – Optisch en akoestisch alarm systeem – 198 liter inhoud – Geluidsniveau van 42 dB – Openingshoek van 90°C
Inhoud van de vriezer
5 transparante laden, waarvan 1 BigBox
2 x koelelementen, 1 x ijsblokjesvorm, B**0006
Invriescapaciteit: 22 kg per 24 uur
Netto inhoud vriesruimte: 198 liter

Afmetingen & Inhoud
Hoogte
161 cm
Breedte
60 cm
Diepte
65 cm
Netto inhoud
198 liter