Miele H2265B

Vanaf 699.00

• Inhoud: 76 liter
• Inbouwhoogte: 60 cm
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Bereid de heerlijkste gerechten met de Miele H2265B inbouwoven!
De heerlijkste ovengerechten en de lekkerste koekjes: met de Miele H2265B inbouwoven draai je daar je hand niet voor om. Eenvoudig bedieningsgemak in een stijlvol design!

Zoek je een inbouwoven die niet alleen optimaal presteert en energiezuinig is, maar die je keuken ook een mooie en professionele uitstraling geeft? De Miele H2265B inbouwoven is eenvoudig te bedienen, is compact en ruim tegelijkertijd én is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is de oven uitgerust met diverse timerfuncties, zodat je het bereiden van jouw favoriete ovengerechten met een gerust hart aan deze oven kunt overlaten!

Eenvoudig bedieningsgemak in een overzichtelijk display
Met deze inbouwoven is het bereiden van de ingewikkeldste ovengerechten een peulenschil. Met een inhoud van 76 liter heb je niet alleen de ruimte om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, maar ook om grotere gerechten te bereiden. Je kunt de ovenplaten en roosters op vijf hoogtes plaatsen. Het bedieningspaneel is heel overzichtelijk. Met de functieknop kies je functies zoals boven- en onderwarmte of grillen. De temperatuur kun je nauwkeurig instellen met de draaiknop. Het display geeft de tijd en de instellingen weer. De instellingen kun je eenvoudig aanpassen met de pijltjestoetsen.

Een inbouwoven met net een beetje meer
De H2265B biedt je net dat beetje meer dan andere ovens. Zo kun je behalve de basisfuncties boven- en onderwarmte en grillen ook kiezen voor extra functies zoals ontdooien, snel opwarmen, hetelucht plus, intensief bakken en gratineren. Zo is je oven met snelverwarmen altijd snel voorverwarmd en kunnen je gegratineerde aardappelen of groenten nooit meer mislukken! Met de diverse timerfuncties en de ovenwekker zijn je gerechten altijd precies op het door jou gewenste tijdstip klaar.

Zuinig in verbruik en altijd koel</4>
Tijdens het bereiden van je eten hoef je niet bang te zijn dat deze inbouwoven veel stroom verbruikt. Met een energie-effeciëntieklasse A+ is hij niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bovendien is de H2265B goed geïsoleerd. Zo blijft alle warmte in het apparaat, maar blijft hij ook koel van buiten. De ovendeur wordt niet heet aan de buitenkant en ook de omliggende keukenelementen blijven koel.

Eenvoudig schoon te maken
Niets is vervelender dan na een heerlijke maaltijd je oven weer te moeten schoonmaken. Dat weten ze bij Miele maar al te goed. Deze inbouwoven heeft dan ook een oppervlak van Clean Steel, dat heel gemakkelijk schoon te houden is. De Perfect Clean reiniging zorgt voor een katalytische reinigingshulp op de achterwand, die al tijdens het bakken vetrestjes doorlopend afbreken. Zo heb je nog maar weinig werk aan de toch al lastig bereikbare achterwand. De ovenruimte, bakplaten en roosters zijn bovendien voorzien van een speciale coating met anti-aanbaklaag. Hardnekkig vuil verwijder je dan in een handomdraai met een spons en een sopje.

Ruim, zuinig en gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Met de Miele H2265B is jouw keuken compleet!