Bosch SBV4HBX00n EXCLUSIV

Vanaf 890.00

• Aantal standaardcouverts: 13 stuks
• Energieklasse: E
• Bestekvoorziening: Mand (+optie voor een lade tegen meerprijs)
• Kuipmateriaal: RVS
• Geluidsniveau: 44 dB
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Gebruik de VarioSpeed Plus-functie om uw vaat in een mum van tijd perfect te reinigen en te drogen. De spoeltijd wordt met één druk op de knop tot wel 66% verkort, zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Activeer de VarioSpeed Plus-functie wanneer u snel schoon servies nodig heeft, bijv. bij verjaardagsfeestjes.

Met de elektronische starttijdkeuze kunt u de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of ‘s nachts als u slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.

Dankzij de beladingssensor bespaar je water en energie als de vaatwasser niet helemaal vol is. Als de vaatwasser maar halfvol is, merkt de beladingssensor dit direct. Dit gebeurt met hulp van een rotatiesnelheidssensor die het waterpeil waarneemt. De beladingssensor stelt het optimale waterpeil in voor de hoeveelheid ingeladen vaat. Efficiënt en waterbesparend.

Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico’s. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.

De Bosch EXCLUSIV vaatwassers bieden de volgende extra’s:

  • Bosch EXCLUSIV vaatwassers hebben een aantal optionele luxe extra’s, waaronder TimeLight. Met TimeLight wordt tijdens het wassen van de vaat de resterende tijd op de keukenvloer geprojecteerd.
  • Extra geluidsisolatie: doordat een EXCLUSIV vaatwasser stiller is, kun je ’s avonds na het eten de vaatwasser aanzetten zonder dat het geluid storend is.