Bosch SMI2HUS00n Exclusive

Vanaf 790.00

• Aantal standaardcouverts: 13 stuks
• Energieklasse: E
• Bestekvoorziening: Mand
• Kuipmateriaal: Kunststof
• Geluidsniveau: 46 dB
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Bosch integreerbare afwasmachine met een makkelijke bediening.

Belangrijkste voordelen op een rij:
– Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.
– Silence on demand: op elk moment in staat om ruis voor 30 minuten tot een minimum te beperken via de Home Connect App.
– Home Connect: perfecte resultaten dankzij Home Connect van Bosch.
– Favoriete functie: gepersonaliseerde functies met één druk op de knop.
– 7-segment Display: geeft de resttijd aan en standaard informatie, zoals de bijvul-status.

Gebruik de VarioSpeed Plus-functie om uw vaat in een mum van tijd perfect te reinigen en te drogen. De spoeltijd wordt met één druk op de knop tot wel 66% verkort, zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Activeer de VarioSpeed Plus-functie wanneer u snel schoon servies nodig heeft, bijv. bij verjaardagsfeestjes.

Met de elektronische starttijdkeuze kunt u de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of ‘s nachts als u slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.

Dankzij de beladingssensor bespaar je water en energie als de vaatwasser niet helemaal vol is. Als de vaatwasser maar halfvol is, merkt de beladingssensor dit direct. Dit gebeurt met hulp van een rotatiesnelheidssensor die het waterpeil waarneemt. De beladingssensor stelt het optimale waterpeil in voor de hoeveelheid ingeladen vaat. Efficiënt en waterbesparend.

Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico’s. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.