Sony HTSF200

Vanaf 199.00

• Samenstelling: 1 speaker
• Wifi: Nee
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De Sony HT-SF200 is een compacte soundbar met ingebouwde subwoofer. Deze soundbar is een ware uitkomst om het matige geluid van je TV een upgrade te geven, zonder dat je de kamer vol speakers hoeft te hangen. Met de ingebouwde subwoofer krijg je toch een krachtig basgeluid, maar hoef je geen grote subwoofer in je interieur te plaatsen. Zo kan je nog meer genieten van films, series en muziek. Je sluit de soundbar eenvoudig aan met een (meegeleverde) optische kabel of via HDMI. Heb jij een Sony Android TV? Dan kan je de soundbar zelfs draadloos koppelen aan de TV. Ook is er een aansluiting voor USB en speel je jouw favoriete muziek eenvoudig draadloos af via Bluetooth.

Belangrijkste kenmerken van de Sony HT-SF200:
– Bevestig je Soundbar aan de muur om ruimte te besparen
– Zeer eenvoudige installatie: Plug and Play met HDMI of Optische kabel
– Ingebouwde subwoofer met baspoort
– Streamen vanaf je telefoon via Bluetooth

Compact ontwerp
Het compacte ontwerp van een enkele staaf met een ingebouwde subwoofer staat perfect in elk interieur. Ondanks het compacte formaat heeft de HT-SF200 je veel te bieden. Een ingebouwde subwoofer zorgt voor een prettige bas en de twee naar voren gerichte speakers zorgen voor krachtige, heldere hoge en middentonen. Zo kunnen stemdetails ook duidelijk gehoord worden.

Bluetooth
Dankzij de Bluetooth-ingang, kan je ook draadloos muziek streamen vanaf je mobiele apparaten naar de soundbar. Heb jij een Sony Android TV? Dan kan je zelfs een draadloze verbinding maken tussen de TV en soundbar.

Aansluitingen
Sluit de soundbar eenvoudig aan via de meegeleverde optische kabel of met een HDMI-kabel. Verder beschikt de HT-SF200 ook over een USB-aansluiting waarmee je je favoriete albums vanaf een USB-stick kan afspelen. Als je de soundbar aansluit op de HDMI ARC-poort van de TV, kan je zelfs uit de voeten met slechts één afstandsbediening.