Philips 65OLED848

Vanaf 2,495.00

• Beeldkwaliteit: Ultra-HD (4K)
• Schermdiagonaal: 65 inch (165 cm)
• Kleurweergave (HDR): Ja
• Smart-TV: Ja
• Geïntegreerde soundbar: Nee
• Android: Ja
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Philips 65OLED848
De Philips 65OLED848 is een OLED 4K UHD Premium Android TV met haarscherpe beelden en driezijdig Ambilight. OLED schermen hebben duizenden pixels die individueel oplichten of kleuren produceren. Het resultaat? Perfect zwart. Uw geniet van een sterk contrast en prachtig beeld. Ambilight verlicht de wand achter uw tv in de kleuren van het beeld. Het scherm voelt groter omdat het licht schijnt naar de muur erachter en de rest van de kamer. Laat u meeslepen door de dynamisch kleuren van het display met Ambilight. Films en games krijgen nog meer diepte zodat het lijkt of het beeld u omgeeft. Zo kunt u nog meer genieten van alles wat u bekijkt.

Perfect beeld dankzij de OLED-technologie in combinatie met HDR (onder andere HDR10+ en Dolby Vision). De Philips 65OLED707 heeft, ten opzichte van veel televisies, een groter kijkhoek. Zelfs op verschillende plekken in de kamer, ziet u precies hetzelfde haarscherpe en levensechte beeld zonder kwaliteitsverlies. Wat u ook bekijkt, u ziet heldere lichtaccenten, ultiem contrast en levendige kleuren. Zo doet het beeld recht aan de originele opnames.

In de kern van deze OLED-TV ligt de krachtige P5-engine. Deze zorgt ervoor dat alle input perfect verwerkt wordt, ongeacht de bron. Niet alleen de kleur en het contrast worden tot in detail geoptimaliseerd, ook bewegingen zijn zo vloeiend dat er geen detail verloren gaat, ongeacht hoe snel een onderwerp zich over het beeld beweegt.

Bekijk alles wat u het liefste ziet met deze Android Smart TV. In de Google Play store heeft u toegang tot talloze apps en games. De klassieke afstandsbediening is voorzien van en snel-knop naar Netflix. U ben maar één klik verwijderd van uw favoriete programma’s en series. Daarnaast kunt u ook de Philips TV Remote App installeren op uw smartphone om iedere functie gemakkelijk te benaderen. Tot slot kunt u de Philips 65OLED707 uiteraard ook ophangen met een muurbeugel.

Kenmerken van de Philips 65OLED848
65 inch (162 cm) 4K OLED TV
100 hertz
Quad Core-processor
Driezijdig Ambilight
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Smart (Android) TV
WiFi
Bluetooth
DLNA
Ingebouwde subwoofer
VESA: 300 mm x 300 mm
Geschikt voor bediening via app
CI+ aansluiting
HDMI-aansluitingen (4), inclusief ARC
USB-aansluiting
Hoofdtelefoon-aansluiting en optisch